B3 Drage kimono og Geisha paryk

B 3 – James Carrington
Drage Kimono og Geisha Paryk

Torsdag og fredag. Undervisningen foregår på engelsk.

b3-03aNu behøver du ikke købe en dyr maskine eller opsætte damprum, for at påsætte metal folie på stoffer. Denne metode med klargjort klæbemasse og folie, giver det perfekte resultat og påvirker ikke silkens evne til at ”falde” smukt. Det er ikke kun anvendeligt på stof men du kan også bruge det på træ, metal og dit eget tøj.

På dette kursus vil du lære at samle delene til en udendørs kimono, før designet overføres på silken. Så skal limen påføres og det skal tørre. Selv efter, at den er hærdet, føles limen meget klæbende og så kan metalfolien overføres på silken med bagsiden af en ske. Når folien trækkes af, vil motivet stå som et skinnende metallisk relief på stoffet.

Der kan lægges flere lag af forskellige folier på, og derved kan der skabes helt unikke effekter. Andre designs vil være til rådighed.

Når kimonoen er færdig, kan den bruges til at hænge som dekoration på en væg, men kan også passe næsten alle figurer i 1:12, som du måtte have.

Derefter skal vi færdiggøre parykken og dekorere den med et udvalg af pynt og blomster, som passer den enkelte elev. Parykhovedet er inkluderet i materiale prisen.
b3-01aFor alle niveauer.b3-02a

2 dages kursus materiale pris: Dkr. 300,  som betales til Jamie på kursets første dag.

 

Comments are closed.